Κοιτα να δεις που συμφωνω με τον Τοτό...

κοιτα να δεις που και εγω θα συμφωνησω...

προσπαθει η καημενη να κρατησει το χωρο στον οποιο ειναι διαχειριστρια, ζωντανο.
αλλα τα ψαγμενα φορουμς δεν κρατιουνται ετσι...
θα κανεις τη πλακα σου μια δυο τρεις, εκατον τρεις, καποια στιγμη βαριεσαι.
θα τα βαλεις με το συστημα μια,δυο εκατο. και λοιπον?
αν δεν υπαρχει "φαντασια" να δεις που πανε τα πραγματα, αν δεν υπαρχει γνωση και σκεψη, προβληματισμος (με την καλη εννοια) που να μπορεις να μοιραστεις, τι καινουργιο εχεις να παρεις και να δωσεις?
το ζητουμενο ειναι ,,,σου αρεσει να γραφεις, να μπαινεις να διαβαζεις, γενικα να επισκεπτεσαι ή και να υπαρχεις σε ενα χωρο?
τα εξειδικευμενα φορουμς οπως ειναι τα συνομωσιολογικα, τα φιλοσοφικα, τα θρησκευτικα, τα τεχνικα ακομα, ειναι διαφορετικα απο τα γενικης φυσης
μπορει να εχουν μικρο κοινο, αλλά το κοινο αυτο, ακριβως επειδη ειναι πιο "εξειδικευμενο" και ψαγμενο στο χωρο του, θελει αλλη αντιμετωπιση...
ζηταει άλλα πραγματα.
η μπουμπου δεν χωνεψε ποτε (προσωπικη μου αποψη), το οτι εγινα αντμιν στο μφ
ισως και λογω θρησκευτικης αποκλισης, ισως και λογω εγωισμου. ισως και λογω διαφορετικης νοοτροπιας...
γιαυτο η επιδεικτικη αγνοηση αυτων που της εγραφα το πρωτο καιρο, γιαυτο και αν το θες οι χαζοφαεινες ιδεες του αριωνα...

ο τραπ το ειπε πολυ "γλαφυρα"

καποια στιγμη, σερνει καραβι...

με πηγαινε και με παει σαν χρηστη, οπως τη παω και εγω, αλλα δεν μπορουσε να αποδεχτει τον ρολο του αντμιν απο τον αμπυ
το ενιωθα, και να που τα πραγματα ηρθαν ετσι ωστε να μεινει διαχειριστρια στο μφ χωρις εμενα...

και προσπαθει να δειξει οτι μπορει μονη της να κρατησει ζωντανο το χωρο.
αλλά το ζητουμενο στα εξειδικευμενα φορουμς δεν ειναι να ειναι "ζωντανα"
ειναι να γουσταρουν να συμμετεχουν οι λιγοι που συμμετεχουν εκει.
αν αυτο γινει, τοτε θα ερθει και η ζωντανια
το πως ομως αυτοι θα "γουσταρουν" ειναι δυσκολο και θελει ψαξιμο.
και εγω δεν ξερω σιγουρα αυτο το "πως"
γιαυτο κοιταζω να ικανοποιουμαι εγω και ελπιζω οτι και αλλοι ικανοποιουνται με παραπλησια "θελω" με μενα
για την ωρα το μφ υπαρχει, επειδη υπαρχει εκει ο φουσκας που βαζει θεματα και ο αιλουρας που κανει κουβεντα με τη μπουμπου. αντε και δυο τρεις αλλοι.
αλλά για ποσο ακομα? θα βαρεθουν τα παιδια...
οταν φτανει να διαγραφει τα ματακια (δηθεν) ενω στην ουσια ειναι επειδη θελει να κανει τον τραπ στην ακρη, (γιατι δεν γουσταρει ο αριων, η μπουμπου ισως, και ο αιλουρας (ισως)), παρολο που ο τραπ τού σημερα ειναι ωραιος χρηστης, οταν ο αριων λεει και ξελεει, οταν αλλα λεει και αλλα κανει, τοτε ειναι θεμα χρονου το να ξενερωσουν ολοι...
αν οταν εφυγε ο ρετι και ο ζου απο το μφ και ακολουθησαν ολοι οι υπολοιποι, ειχα φυγει και εγω απο το μφ, το φσφ θα ηταν ολο το ιννερνετ γιατι θα ερχοταν και ο αιλουρας εδω μιας και θα εμενε μονος εκει που τελικα θα βαριοταν. ετσι θα ερχοταν και αυτος εδω
αυτο ομως θα ειχε κανει το φσφ μοιραια να γινει οπως και το ιννερνετ και θα τραβιοταν και ολος ο ασχετος κοσμος του ιννερνετ , μεχρι και ο φλογο και άλλα ζαβα ...
και αφου το σκεπτικο των παιδιων ηταν να μην διαγραφεται κανενας και τιποτα, δεν θα μπορουσα να ειχα γραψει ο,τι εγραψα στο μφ. ειδικα με την διαστρωματωση θεματων που υπηρχε εδω τοτε.
αν το ιννερνετ επρεπε να μην υπαρχει, γιατι το αφησαν να καταντησει βοθρος, τοτε γιατι να υπηρχε και το φσφ?
και να που το συστημα "γραφουμε ολοι με αυτονοητο το δικαιωμα να λεμε οτι θελουμε", αρκουσε ενας μαλεατης-βλημα για να το τιναξει στον αερα...
και αυτα που λεω αν το θες, ειναι μια εξομολογηση μου στον ζου και στον ρετι και στους αλλους στο γιατι εμεινα εκει. (μαζι με αλλους λογους που εγραψα στο "μια νεα αρχη")
σχετικα με το σημερα,
ο αριων δεν μπορει να κρατησει ενα φορουμ, δεν "τραβαει". ειναι αυτονοητο αυτο
εγινε "καποιος", στις πλατες αλλων!
το προβλημα του ειναι οτι δεν συνειδητοποιησε ποτέ οτι το φορουμ του κρατιοταν απο 3 ατομα τοσα χρονια.(μετα που εφυγαν τα παιδια και ανοιξαν το φσφ).
τον φουσκα που εβαζε συνεχως και ακαταπαυστα θεματα, τον αιλουρα που ειχε το δικο του στυλ και ζουζουνευε εστω και με μαλακιες το μυαλο των αναγνωστων ακομα και οταν τον κοροϊδευαν και τον αμπυ που κραταγε το χωρο με τα κουφα του ποστ που ανοιγαν συζητησεις. ά, και τον λοξια που κραταγε το μετρο της λογικης αμφισβητησης και που τον εδιωξε και αυτον.
και αντι να κοιταξει το πως θα κρατησει αυτους τους 4 ικανοποιημενους, (και οχι μονο τον τιγρη που τον θεωρουσε κατι σαν προφητη ισως

) γιατι το γουσταρε να ειναι το "αφεντικο" ενος ζωντανου χωρου, κοιταξε να το παιξει μαγκας και οτι δεν εχει αναγκη κανεναν!
θελει και να καθοριζει αυτος το πλαισιο που κινουνται-γραφουν ολοι. αλλα επιπλεον θεωρει οτι εχει πιασει τον πάπα απο τα @@

και οτι μπορει να φτιαξει ενα φορουμ με το "αφαν-γκατε" της διανοησης

αυτο που διεσωσε το μφ τοτε που εφυγαν ολοι σχεδον, ηταν το οτι ειχε δωσει αυτοδιαχειριση στις δυο κατηγοριες θεματων που τραβαγαν. και οτι παρεναιβει εστω και με σκαναλωδη καθυστερηση σε μαλακιες που εγιναν (πχ απο ξουθ, απο τιγρη κλπ)
και αργοτερα οταν διεγραψε τον ξουθ και τον φλογο και κρατησε ετσι μια ευπρεπεια στο χωρο (και κρατησε ετσι και τους χριστιανους)
σημερα λοιπον, προσπαθει με τη μπουμπου και τη βοηθεια του τιγρη, να παραμεινει αντμιν ενος χωρου που
πνευματικα δεν του ανηκει...

εχοντας ξενερωσει οποιον θα μπορουσε να κρατησει στην ουσια τον χωρο ζωντανο. και αυτους που γραφουν λιγα και αυτους που γραφουν πολλα.
οταν το συνειδητοποιει, το μονο που του μενει να κανει, ειναι να παραχωρησει μερος της "εξουσιας " του

σε τριτους, συμμετεχοντας ομως και ο ιδιος.
την γουσταρει την εξουσια του κουμπιου

αυτο προσπαθησε να κανει με μενα και τον αριστο σαν υστατη προσπαθεια να παραμεινει ιδιοκτητης και αρχηγος.
αλλά δεν ηταν "αρχηγος" επειδη το αξιζε, αλλά επειδη το θελαμε...
εγω τουλαχιστον, δεν το θελω πια αυτο. γιατι απεδειχθει λιγοτερος απο οσο επρεπε...
η μπουμπου ομως ειναι ασχετη με το χωρο των συνομωσιολογικων φορουμς. επιπλεον θρησκευτικα ειναι ταλιμπαν αλλά προσπαθει να το κρυβει!
δεν ξερω μην ειναι η "ματινα" του ταλιμπανισταν μαλιστα

(ελα βρε μπουμπου, μην παραξηγηθεις, πλακα κανω , το ξερω οτι δεν μπορει να εισαι τοσο χαζη οσο η "ματινα"...

)
ή μηπως μπορει? μπα,,,αποκλειεται

κρυβει ομως τον ταλιμπανιζοντα θρησκευτικα εαυτο της για χαρη της πολυσυλλεκτικοτητας του χωρου

ο αιλουρας που εκατο χιλιαδες φορες εχει πεσει εξω στις προβλεψεις του, δεν παυει να διαβαζει, να ψαχνεται, να ζουζουνευει, αλλά και παλι την επομενη φορα θα πεσει "εξω"

και ο ιδιος θα βαρεθει με τη μπουμπου. και του την σπαει οταν τον κοροιδευουν και με το δικιο τους οι χριστιανοι.
ετσι βαριεται και δεν εχει ορεξη να ανοιγει θεματα. αλλά μπορει και συμμετεχει ακομα...
για ποσο ομως, αν δεν εχει κοινο? ψωφαει για κοινο

και αυτο ειναι που του δινει ορεξη να γραφει.
αλλα το κοινο δεν ψαχνει τον αιλουρα. απλα τον ανεχεται ή τον ψιλογουσταρει οταν δεν κανει προσωπικες επιθεσεις...
ο φουσκας ειναι ο μονος που μπορει να κρατησει το μφ σε μια ζωντανια, καθως δεν κανει ποτε προσωπικες επιθεσεις και βαζει ογκο πληροφοριων.
αλλά απο οτι βλεπω εχει ηδη βαρεθει
ο αριστος θελει ουσια για να μπορεσει να γραψει και να ανταλλαξει αποψεις.
θελει φιλοσοφια και "χρωμα" και μονο τετοια δεν εχει το μφ σημερα
και αλλοι χρηστες που μπορουν να συμμετεχουν δεν τραβιουνται απο οτι φαινεται...
ισως κακως να εγραψα ολα αυτα σε τουτο το θρεντ, καθως τους δινω ιδεες στο πως θα μπορουσαν να κρατησουν ζωντανο το μφ, (αφου αυτο τους ενδιαφερει, το να ειναι "αρχηγοι" ενος ζωντανου χωρου) αλλά δεν βλεπω το μφ ανταγωνιστικα, γιαυτο και τα ειπα. πως να το βλεπω ανταγωνιστικα οταν εκει μεσα υπαρχουν τα πνευματικα μου "παιδια" σαν τον πολεμο κ.α.?
δεν εχω ορεξη το να ειμαι "αρχηγος" ενος φορουμ που θα εχει πολυ κοσμο.
θελω απλα να γουσταρω και να γουσταρουν το χωρο που γραφω, οι ψηφιακοι μου φιλοι. και μονο.
ας μεινει το μφ ζωντανο, εμενα με ενδιαφερει πια το φσφ και η δυνατοτητα που δινει σε μενα και σε οσους συμμετεχουν το να γουσταρουμε το χωρο!
αν λοιπον αρχισω να το παιζω εξουσια αδικαιολογητα οπως εκανε ο αριων σε σενα τραπ, ο τραπ και καθε αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να γραφει στο χωρο μου.
με γραφει στα παπαρια του και γουσταρει αλλου.
η εξουσια δεν υπαρχει για να το παιζουμε αρχηγοπουλα οπως εκανε ο αριων απεναντι στον ρετι, στον ζου, στον αμπυ, στον τραπ και σε αλλους
η εξουσια υπαρχει για να κρατησουμε το χωρο σε ενα επιπεδο που να γουσταρουν να γραφουν οι συμμετεχοντες...
σιγουρα δινουμε το προσωπικο μας στιγμα , τοσο οι χρηστες οσο και οι διαχειριστες
αλλά κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να συμμετεχει αν του τη σπαμε.
δυστυχως η "διαχειριση αριων" μεσα στο μφ ακομα δειχνει οτι δεν εχει καταλαβει αυτο το αυτονοητο ακομα και σημερα.
γιαυτο και δεν πιστευε οτι θα εφευγα απο το μφ. με νομιζε δεσμιο των γραπτων μου. μονο που τωρα πια υπαρχει το φσφ. κατι που δεν υπολογιζε ο κατα τα αλλα περιπλοκα σκεπτομενος κυριος αριων... και θα υπαρχει

εσενα σε νομιζε δεσμιο του κοσμου που σου μιλαγε.
αλλον τον νομιζει δεσμιο της εξουσιας που του προσφερει...
ενηγουεη, καλο ειναι να υπαρχει το μφ μεχρι τουλαχιστον να μεταφερω εδω διαφορα κειμενα μου τουλαχιστον, μιας και ο κοσμος εχει συνηθισει εκει να μπαινει και να διαβαζει.
και εχουν γραφει πολλα και αξιολογα εκει και απο τον αμπυ και απο τον κουπς και απο τον λοξια και απο τον παφ και απο τον φουσκα και απο τον τραπ και απο τοσους αλλους.
μετα ας κανουν οτι θελουν ο κυριος "ιδιοκτητης του μφ"

και ας μεινει να κοιτα την εξουσια του, αυτος και οι κρυφοι ή φανεροι διαχειριστες του...