Καλώς όρισες, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση από το πρόγραμμα της δημόσιας συζήτησης.
E-mail:
Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Οπτική επαλήθευση:
Χρησιμοποιώντας αυτό το forum, συμφωνείτε ότι δεν θα στείλετε υλικό ή πληροφορίες που είναι λανθασμένες, συκοφαντικές, ενοχλητικές, υβριστικές, απειλητικές, πρόστυχες, ή παραβιάζουν τον νόμο με οποιοδήποτε τρόπο. Σε αντίθετη περίπτωση, τα θιγόμενα πρόσωπα μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον σας. Επίσης συμφωνείτε ότι δεν θα στείλετε υλικό του οποίου δεν έχετε το copyright, ή δεν έχετε την άδεια να δημοσιεύσετε. Spam, μαζικές αποστολές, διαφημίσεις, γράμματα αλυσίδες, γράμματα πυραμίδες και γράμματα επαιτείας είναι επίσης ανεπιθύμητα σε αυτό το forum.

Λάβετε υπ' όψη σας, ότι δεν μας είναι δυνατό να ελέγχουμε την ορθότητα του υλικού που εμφανίζεται στο forum. Δεν ελέγχουμε σε συνεχή βάση τα μηνύματα και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους, και γι αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια, πληρότητα ή χρησιμότητα των πληροφοριών που εμφανίζονται. Τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις του εκάστοτε αποστολέα και όχι απαραίτητα ολόκληρου του forum. Όποιος έχει αντιρρήσεις για την εμφάνιση κάποιου μηνύματος, μπορεί να ειδοποιήσει τον διαχειριστή του forum. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε κάθε αμφισβητούμενο υλικό, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, η αφαίρεση ή μετατροπή των συγκεκριμένων μηνυμάτων δεν μπορεί να γίνει αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τις πληροφορίες στα προφίλ των επισκεπτών.

Είστε ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που στέλνετε, και συμφωνείτε ότι το forum και οι ιστοσελίδες που σχετίζονται με αυτό δεν φέρουν καμία ευθύνη. Διατηρούμε κάθε δικαίωμα να φανερώσουμε κάθε πληροφορία που έχουμε για σας, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παράπονο ή νομικό πρόβλημα προερχόμενο από πληροφορίες που αποστείλατε.

Κατά την εγγραφή σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το όνομα χρήστη σας. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο όνομα. Συμφωνείτε ότι δεν θα δώσετε τον κωδικό πρόσβασης σε κάποιο άλλο άτομο, και για την δική σας προστασία, και για λόγους ορθότητας. Επίσης συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ το όνομα κάποιου άλλου μέλους για να αποστείλετε μηνύματα ή για να επισκεφθείτε το forum.

Μετά από την εγγραφή και σύνδεση με το forum, μπορείτε να συμπληρώσετε το λεπτομερές προφίλ σας. Είναι δική σας ευθύνη να παρουσιάσετε πληροφορίες που είναι ακριβείς και παρουσιάσιμες. Πληροφορίες που είναι εμφανώς λανθασμένες ή προσβλητικές θα αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλούμε, λάβετε υπ' όψη σας, ότι με κάθε αποστολή μηνύματος κρατείται πρωτόκολλο, στο οποίο περιλαμβάνεται και η διευθυνση IP σας, με την οποία μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) που χρησιμοποιείτε. Σε περίπτωση μαζικής παράβασης των κανόνων αυτής της συμφωνίας, μπορεί να αποκλειστείτε από την πρόσβαση στο forum
 Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
SMF 1.1.6 Theme by Tamuril. © 2008.